Leren eskimoteren tijdens een eskimoteercursus van Europagaai.

Cursussen  Prijslijst  Locatie  Reserveren  Contact

ESKIMOTEERCURSUS
voor elke discipline
Op zee, in de branding of op wildwater, een cursus
eskimoteertraining kan erg handig zijn. Ook op groot
binnenwater en kanopolo of freestylekajakken is
eskimoteercursus aan te raden.

DE LOCATIES VAN ONZE ESKIMOTEERCURSUS ZIJN:
De regels van het zwembad ontvang je bij de boekingsbevestiging

Zorg dat je een kwartier van te voren op de eskimoteercursus aanwezig bent. De eerste keer liever nog iets vroeger. Wie een eskimoteercursus moet missen en dat netjes van te voren heeft afgemeld, kan indien mogelijk op een andere datum in de reeks die eskimoteercursus inhalen. We kunnen dit pas op het laatste moment met zekerheid toezeggen, want er moet natuurlijk nog wel plek op die datum zijn en er moeten genoeg instructeurs voor de eskimoteercursus beschikbaar zijn.
 

Alkmaar (eskimoteercursus)

 

Hoornse Vaart

Hertog Aalbrechtweg 4

1823 DL Alkmaar - 072-5489375


Eskimoteercursus in Alkmaar

 

Route Alkmaar

Met de auto neem je vanaf de A9 de N9. Dit is de weg richting Den Helder. Je volgt deze weg tot na de kruising Bergen / centrum Alkmaar. Op de volgende T kruising (met stoplichten) sla je rechtsaf. Je rijdt over de brug van het Noord-Hollands kanaal. Bij de 2e stoplichten ga je rechtsaf. Je volgt de weg totdat je over het spoor komt. Meteen na het spoor is een rotonde. Hier sla je linksaf. Aan je rechterhand (bij de 2e afslag rechts) zie je het parkeerterrein van het zwembad liggen.

Met de trein ga je naar station Noord in Alkmaar. Je verlaat het station in zuidelijke richting en steekt de weg over. Je komt dan op het grote parkeerterrein van het zwembad. Het zwembad ligt links van het parkeerterrein.

 

Rotterdam (eskimoteercursus)

Sportfondsenbad
Van Maanenstraat 10
3038 CZ Rotterdam

Eskimoteercursus in Rotterdam

Route Rotterdam

Komende van Utrecht, Amsterdam of Breda: Ring Rotterdam Noord afslag Centrum nemen. Je rijdt nu op de Schieweg. Bij tweede grote kruising rechtsaf de Stadhoudersweg in, daarna meteen 1e straat rechts. Dit is de van Maanenstraat.

Als je met openbaar vervoer komt kun je vanaf Rotterdam C.S. tramlijn 5 nemen. Stap uit bij halte Vlaggemanstraat (kruising Schieweg), Steek de straat over naar de Stadhoudersweg. Eerste weg rechts is de van Maanenstraat. Aan de rechterkant zie je het zwembad liggen.

 

Huur een instructeur

Stel een eigen eskimoteergroepje samen en huur een Europagaai instructeur in om de eskimoteercursus te begeleiden. Je hoeft dan alleen nog een zwembad bij jou in de buurt te regelen. Het huren van een zwembad kost voor verenigingen en particulieren meestal een stuk minder. Zijn er deelnemers die geen eigen kajak hebben, dan kunnen wij daar voor zorgen.

Informatie en prijzen kun je vinden op deze website pagina.


 

www.eskimoteercursus.nl / All rights reserved - www.europagaai.nl